Algemene voorwaarden

Bestelling

Een bestelling plaatsen gaat via het bestelformulier. U kunt betalen via ideal. Eventuele kortingscodes kunt u invoeren tijdens het bestelproces.

Verzending en bezorgkosten

Na ontvangst van uw betaling zal, waar mogelijk, uw bestelling binnen 3 dagen verzonden worden. We verzenden standaard op maandag en donderdag. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. De kosten voor het verzenden zijn €2,95 binnen Nederland. Opgepimpt verzendt via Postnl.

Klachten

Stuur ons een email als de bestelling niet correct is uitgevoerd, dan zullen we zo snel mogelijk naar een oplossing zoeken. Opgepimpt streeft er naar om zo binnen twee werkdagen antwoord op uw vragen te hebben, met uitzondering van vakanties.

U heeft het recht om uw bestelling of een gedeelte van uw bestelling ongebruikt binnen 14 werkdagen na levering te retourneren. Binnen de genoemde 14 dagen moet de consument Opgepimpt informeren over het feit dat het product teruggestuurd gaat worden. Na deze melding dient de consument het product zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen te retourneren, waarbij de retourkosten voor de consument zijn.
Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag exclusief verzendkosten binnen 5 dagen teruggestort worden op uw bank/girorekening.

Opgepimpt is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties op het dragen van onze producten.

Privacy

Op de website van Opgepimpt wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Bedrijfsgegevens:

Opgepimpt
www.opgepimpt.com
info@opgepimpt.com
KVK: 70176051
BTW: 161270426B01
Bank:

Niets van de website van Opgepimpt mag worden gekopieerd, opgeslagen, gedrukt, gebruikt en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Opgepimpt.